Wij zijn opzoek naar een meubelbezorger voor op de zaterdagen. Lijkt het je leuk om mensen blij te maken met de nieuwe meubelen?

Ben je elke zaterdag beschikbaar, boven de 18 jaar oud, klantvriendelijk, in bezit van een rijbewijs en wonend in de omgeving van Raalte. Stuur dan een mail naar info@woonstudioraalte.nl of bel naar 0572-353133.

Wil jij graag jouw passie voor interieur, je kennis en ervaring met ons delen? Wij staan altijd open voor gedreven mensen met kennis, kunde en ervaring. Neem contact met ons op per mail waarbij je ons verrast met jouw persoonlijke motivatie en CV. Mail naar info@woonstudioraalte.nl t.a.v. Annet Overmars.

Stage
Wij staan altijd open voor studenten opzoek naar een stage plek! Lijkt het jou geweldig om in een woonwinkel te werken en ervaring op te doen in deze branche? Schrijf jouw persoonlijke motivatie en CV naar info@woonstudioraalte.nl t.a.v. Annet Overmars. Wij vinden het zeker leuk om een bijzondere motivatie te ontvangen, bijvoorbeeld in vorm van een video.