Verlichting uitzoeken blijft altijd lastig. Er is zoveel keuze en wat staat nou goed in jouw interieur?
In onze showroom hebben wij elke studio aangekleed met mooie lampen zoals je het thuis ook neer kan zetten. Zo hangt er boven elke eettafel een mooie hanglamp en staan er op diverse plekken mooie tafel- en vloerlampen.

Verlichting moet zowel praktisch als sfeervol zijn. Daarom is het belangrijk om goed te kijken wat bij jouw ruimte past. Kijk goed naar welk materiaal je wilt, welke kleur en welke afmeting je nodig hebt. De sfeer in je interieur wordt voor een groot deel bepaald door je verlichting. Met verlichting kun je spelen en de juiste sfeer creëren.

Wij hebben veel verschillende armaturen in onze winkel hangen. Heb jij een idee van wat je wil, maar zie het niet in de winkel? Vraag ons dan gerust om advies. Wij kunnen namelijk nog veel meer bestellen bij onze leveranciers. Dit kunnen wij gerust aan je laten zien doormiddel van de catalogussen.

Heb jij een passend armatuur gevonden, dan is het van belang dat je er de juiste lichtbron bij zoekt.

In de winkel kunnen wij je alle lichtbronnen laten zien. Ze hebben verschillende wattages, kelvin en sommige lichtbronnen zijn dimbaar.

Heb jij thuis een dimmer aan de wand zitten of een lamp waar een dimmer opzit? Dan adviseren wij om gebruik te maken van een dimbare lichtbron. Heb jij een wandschakelaar of een schakelaar op je lamp zitten? Dan hebben wij lichtbronnen die in 3 verschillende standen gezet kunnen worden. Bij elke keer aan en uit, krijg je een andere hoeveelheid licht uit de lichtbron.

Merken

Gratis advies

Interieuradvies? Maak een afspraak.