In onze showroom presenteren wij diverse lampen. Wij hebben elke studio aangekleed met de lampen zoals je het ook bij je thuis neer kan zetten. Zo hangt er boven elke eettafel een mooie hanglamp en staan er op diverse plekken mooie tafel- en vloerlampen.

Verlichting kopen moet je niet onderschatten. Verlichting moet zowel praktisch als sfeervol zijn. Daarom is het belangrijk om goed te kijken wat bij jouw ruimte past. Kijk goed naar welk materiaal je wilt, welke kleur en welke afmeting je nodig hebt. De sfeer in je interieur wordt voor een groot deel bepaald door je verlichting. Met verlichting kun je spelen en de juiste sfeer creëren.

Iedereen heeft een andere smaak. Daarom hebben wij een ruim assortiment verlichting. Wij hebben lampen voor elke woonstijl. Van industrieel tot modern bij ons in de showroom kun je het vinden.

Natuurlijk hebben wij ook diverse soorten lichtbronnen te koop. Deze kunnen je lamp helemaal afmaken. We hebben led lampen met mooie spiraaltjes, lampen in verschillende wattages en dimbare lampen.

Gratis advies

Interieuradvies? Maak een afspraak.