Rolgordijnen en Duo rolgordijnen
Rolgordijnen zijn stijlvol, praktisch en geschikt voor bijna elke ruimte en elk soort raam. Grote ramen, dakramen of draaikiepramen, alles is mogelijk. Uit de stoffen collectie kunt u, naast vele kleuren, ook kiezen uit verduisterende stoffen of licht doorlatende stoffen. Maak je interieur persoonlijk door verschillende mogelijkheden in afwerking. Bijvoorbeeld door het gebruik van een contrasterende stiksel of een houten onderlat.

Een duo rolgordijn (ook wel twist shade genoemd) bestaat uit twee lagen stof met transparante en dichte horizontale strepen. Door deze stoflagen te verschuiven bepaal je de mate van lichtinval. Als het duo rolgordijn neergelaten is, zijn de banen altijd gesloten.

Horizontale Aluminium jaloezieën
Dit raamdecoratie product is in verschillende lamelbreedtes leverbaar: 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Voor een elegante uitstraling kies je voor een smalle uitvoering en voor een stoere look adviseren wij een brede lamel. Wil je echt een statement maken in je interieur kan er gekozen worden voor de 70 mm brede lamel. Er zijn verschillende kleuren en dessins leverbaar met bijvoorbeeld de uitstraling van linnen en beton. De lamel is leverbaar tot een breedte van wel 400 cm. Een mooie ruimtelijke optie is een megaview. Hierbij hebben de lamellen in open stand meer tussen ruimte, waardoor er meer zicht is naar buiten.

Horizontale Houten jaloezieën
Door te kiezen voor een natuurlijk materiaal zoals hout geef je een unieke en sfeervolle uitstraling in jouw interieur. Je kunt met het lichtinval spelen door de lamellen iets te kantelen. Net als de aluminium jaloezie is de houten jaloezie in verschillende breedtes leverbaar: 25, 50 en 65 mm. Maak je houten jaloezie persoonlijk door een contrasterend of bijpassende ladderband te kiezen. Dit heeft ook nog een voordeel dat de lamelgaatjes uit het zicht verdwijnen.

Plissé en Duette gordijnen
Door de vele mogelijkheden zijn deze producten niet alleen geschikt voor houten kozijnen, maar ook dé oplossing voor kunststof en aluminium kozijnen. De plissé bestaat uit één laag stof met een horizontale plooi, de duette bestaat uit twee stoflagen. De stof is in verschillende plooi breedtes leverbaar. Zo kan er voor een groot raam ook een duette gekozen met een plooi breedte van zelfs 64 mm! Een plisségordijn met een top down en bottom up systeem zorgt ervoor dat je zowel de bovenlat als de onderlat naar boven en beneden kan bewegen. Op deze manier zet je het plisségordijn eenvoudig in de juiste stand, afgestemd op waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Met een plisségordijn met een top down en bottom up systeem kun je dus maximaal spelen met de lichtinval en toch privacy behouden. Je kan kiezen uit vele kleuren en dessins  en (net als de rolgordijnen) uit verduisterende en licht doorlatende stof. Voor een dubbel effect kan er gekozen worden voor een twee-in-één model, bijvoorbeeld licht doorlatend en verduisterend of licht doorlatend en een hor.

Plissé voor draai- kiepramen

Plisségordijnen zijn uitermate geschikt voor draai- kiepramen. Met de speciale klem- of wandsteunen kun je een plisségordijn vastzetten op het kozijn. Gebruik je klemsteunen? Dan kun je monteren zonder te boren. Met de steunen blijft het plisségordijn tegen het raam aan hangen wanneer je deze opendraait of –kiept.

Isolerende plisségordijnen

Honingraat stoffen werken isolerend en energiebesparend. Dit komt door de tunnels in de stof. In de winter houd je op deze manier de warmte binnen. Ook hebben deze stoffen een warmtewerende werking. De achterzijde van onze honingraatstoffen zijn wit, deze witte kleur trekt geen zonlicht aan op warme zomerdagen en zorgt ervoor dat het koel blijft in de ruimte.

Verticale jaloezieën

Een groot voordeel van op maat gemaakte verticale jaloezieën is dat ze geschikt zijn voor vrijwel alle raamvormen. Of je nu een schuin raam, erker of toograam hebt, er is altijd een oplossing. Ontdek onze prachtige aluminium lamellen, textiel lamellen en kunststof lamellen.

Creëer je eigen verticale jaloezie
De verticale lamel heeft een modern karakter. Je maakt je verticale jaloezie uniek door verschillende lamellen in transparantie of kleur te combineren. Of door je jaloezie te laten voorzien van stijlvolle knopen, stiksels in contrasterende kleuren, stoere ringen of decoratieve strips.

Materiaal en lamelbreedtes
Verticale jaloezieën zijn beschikbaar in verschillende materialen: stof, aluminium en kunststof. Je kunt je jaloezie laten uitvoeren met lamellen in diverse breedtes.

Stof
Voor een zachte en warme uitstraling kies je lamellen van stof. Stoffen verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in 89 mm, 127 mm en met de extra brede 250 mm lamellen. De laatste hebben een robuuste uitstraling.

Aluminium
Aluminium lamellen geven een strak en modern effect aan een ruimte. Ze zijn ook geschikt voor de badkamer en met een vochtige doek eenvoudig schoon te houden. Verticale jaloezieën van aluminium zijn verkrijgbaar met 50 mm, 70 mm en 89 mm lamellen.

Kunststof
Daarnaast biedt de collectie je ook een ruime keuze in kunststof lamellen. Deze lamellen zijn duurzaam, praktisch in gebruik en ook geschikt voor de badkamer. Verticale jaloezieën van kunststof zijn verkrijgbaar met 52 mm, 70 mm, 89 mm, 127 mm en 250 mm lamellen.

Vouwgordijnen
Bij vouwgordijnen is er een groot aanbod aan stoffen waaruit gekozen kan worden. Speciaal voor vouwgordijnen ontwikkelde stof, of stoffen waar we ook gordijnen van kunnen maken zodat je de vouwgordijn en gordijn in een ruimte kan matchen. Er is keuze uit transparante, licht doorlatende en verduisterende stoffen. Een vouwgordijn kan aangepast worden in jouw eigen stijl door het kiezen van een houten onderlat, hippe ringen of een opvallende bies en stiksel. De baleinen van een vouwgordijn kunnen zichtbaar zijn aan de voorkant of verborgen aan de achterkant. Zo is een vouwgordijn met baleinen wat strakker en zonder baleinen wat nonchalanter. Het product is te bedienen met een ketting/koord of elektrisch.

Elektrische raambekleding

Met één druk op de knop je raambekleding bedienen. Dit is makkelijk, snel en ook zeer geschikt voor moeilijk bereikbare plekken zoals hoge of plafondramen.

Elektrische raamdecoratie maakt jou leven in huis een stuk aangenamer. Je kunt de favoriete standen in je raamdecoratie instellen en ervoor zorgen dat bijv. in de ochtend alle raamdecoratie open gaan en in de avond dit sluit voor meer privacy.  Bovendien is elektrische raamdecoratie erg mooi strak en  kindvriendelijk, dit komt door geen loshangende koorden.

Met Smart Home raamdecoratie maak je niet alleen je woning, maar ook je leven leuker en makkelijker. Met de TaHoma switch kun je niet alleen alle elektrische raamdecoratie via een app bedienen, het werkt samen met veel andere producten in huis.

Merken

Gratis advies

Interieuradvies? Maak een afspraak.