Een huis inrichten doe je niet zomaar even! Zowel de vloer, gordijnen, meubels als de juiste kleuren moeten op elkaar afgestemd worden en bij uw persoonlijke wensen en voorkeur passen. Een deskundig advies en een prettige begeleiding zijn in zo’n geval van grote waarde. Wij hebben gediplomeerde interieur stylisten in ons team, samen met onze eigen stoffeerders. We hebben een showroom waar we de producten voor u presenteren. Goede kwaliteit voor de juiste prijs.

Persoonlijk advies vinden wij belangrijk. Er kan een afspraak gemaakt worden met één van onze stylisten. Maar ook als je langs komt bij ons in de winkel kunnen we je voorzien van een goed advies. We houden de trends in de gaten en springen hier zeker op in, dit zie je terug in de stijlstudio’s in onze winkel. Met deskundig advies en tips helpen we je graag.

Onze stoffeerders zijn van alle markten thuis. Voor inmeten en monteren hoef je dan ook geen ander adres te zoeken. Tijdens het inmeten kunnen ze je ter plekke ook altijd nog voorzien van goed en deskundig advies. Het eindresultaat moet natuurlijk altijd boven verwachting zijn!

Bezoek onze showroom
Woonstudio Raalte

Heesweg 15
8102 HJ Raalte
0572-353133
Info@woonstudioraalte.nl

Openingstijden
Maandag      13:00 – 17:30
Dinsdag         9:30 – 17:30
Woensdag     9:30 – 17:30
Donderdag    9:30 – 17:30
Vrijdag           9:30 – 20:00
Zaterdag        9:30 – 17:00

* Extra koop- feestdagen vind je onder de knop AGENDA en op onze Facebookpagina!