Nieuws

Binnenkijken bij…

Mariënheem – In deze mooie nieuwbouwwoning hebben we de pvc vloer mogen leggen. Een nieuwe pvc vloer van Quickstep met een matte afwerking, dit geeft de vloer een natuurlijke look. De toplaag is met Scratch en Stain Guard technologie afgewerkt waardoor de vloer beschermt wordt tegen vuil, vlekken en krassen.

De lichte vloer is gecombineerd met zwart stalen elementen en een groene wand: Parallel van Histor. Meubelen van hout met zwart metaal combineren geven een warm en stoer effect. En mooi passend bij de zwart metalen schuifdeuren!

Om het stoere effect van zwart metaal te versterken hebben we bij de gordijnen ook gekozen voor zwart metalen railroedes. Door het toepassen van een railroede ben je vrij in het kiezen van een plooi in je gordijn. In dit geval is er gekozen voor de wave plooi, zoals de naam het al zegt vallen de inbetween als een “wave”. Strak naar beneden en in open situatie zijn de stofpakketten niet al te groot. Verder is er voor de raamdecoratie gekozen voor witte houten jaloezieën. Hiermee kunnen de bewoners het licht goed regelen door de vele ramen in deze nieuwbouwwoning.

 

Door meerdere “harde” materialen als stoffering is het verstandig om goed na te denken over geluid in de woning. Door het toepassen van grote planten en een karpet geeft de ruimte al minder een ego. Ook elementen als een stoffen bank en stoffen fauteuils helpen daar goed bij!