Nieuws

Binnen kijken bij…

Luttenberg – Woonstudio Raalte heeft een compleet interieuradvies mogen geven en opleveren in Luttenberg. De klant was super blij met het eindresultaat en wij dus ook! Altijd leuk om meerdere kleuren met elkaar te mogen combineren. In dit geval is er gekozen voor de kleur Heartwood op de wand waarbij een olijf groene stoel is gecombineerd. De bank is donker met iets een blauwe gloed die mooi staat bij het blauwe medaillon karpet.

De gekozen pvc vloer heeft een grijze finish en is een brede plank. Hoe breder de plank hoe stoerder/robuuster dit staat in een ruimte. Deze pvc vloer heeft een patroon met noesten erin. De pvc vloer is gelegd door onze eigen stoffeerder Alco.

Er is gekozen voor een stoere Tanny hoekbank met een microleder bekleding en stiksels in de rug. Met een combinatie van een groene Makan fauteuil. Naast de woning inrichten met grotere meubelen hebben we bij Woonstudio Raalte ook verschillende accessoires. Deze mensen hebben accessoires uitgezocht zoals de kussens en het karpet.

Ook gemonteerd door Alco zijn de duetten. Een mooi product waarbij de lichtinval goed te regelen is. In dit geval houd het ook het zicht naar binnen goed tegen maar met behoud van zonlicht in de ruimte.