Wilt u graag uw interieur opfrissen of bent u net verhuisd en kunt u advies om uw nieuwe woning in te richten goed gebruiken? Dan bent u bij Woonstudio Raalte aan het juiste adres! Hieronder al onze mogelijkheden voor een interieuradvies op een rijtje:

Advies in de winkel

Ontvang gratis advies
in onze winkel

Aan huis

Binnen straal van
10km gratis

2D

€150,-
(bij aankoop korting)

3D

€450,-
(bij aankoop t.w.v. €3000 gratis)

Interieuradvies in de winkel

Bij Woonstudio Raalte ben je aan het goede adres voor inspiratie voor je interieur. Ben je opzoek naar een nieuw kleurtje op je wand of kom je er niet helemaal uit met je indeling? Ben je bezig met een nieuw huis en moet alles nog gedaan worden? Wij helpen je graag met de inrichting.

Je kan bij ons een afspraak maken voor interieuradvies in de winkel. Onze stylist helpt je bij het vormgeven van ideeën en maakt stijlvolle combinaties in de stijl die jij wenst.

Voor ons is het gemakkelijk als je een plattegrond en foto’s mee kan nemen van de ruimte. Hierdoor kunnen wij er een goed beeld van schetsen. Samen gaan we er dan rustig voor zitten en bespreken we al je wensen en komen samen tot een passend interieurplan.

Interieuradvies aan huis
Onze styliste komt bij je aan huis langs. Je kan alle vragen stellen die je maar hebt. Geef aan wat je wensen zijn en tegen welke problemen je aan loopt. Bijvoorbeeld over de indeling of het kleurgebruik. Wij kunnen materialen meenemen zoals een kleurenwaaier en een paar behangboeken. Waardoor we gelijk een concreet plan kunnen maken. Je krijgt direct tips en ideeën waarmee je aan de slag kunt gaan.

Natuurlijk kunnen wij niet alle materialen die wij in de winkel hebben, meenemen naar jouw huis. Daarom kan het zijn dat het gesprek vervolgd wordt in de winkel. Als je een afspraak inplant. Geef dan aan waar je tegen aan loopt. Dan weten wij welke materialen wij mee kunnen nemen.

De kosten voor een advies aan huis zijn binnen de 10 km vanaf de winkel gratis. Buiten de 10 km vragen wij €40,- per half uur.

2D Interieuradvies
Na een advies in de winkel of aan huis, kan het zijn dat je nog twijfelt over hoe de indeling eruit komt te zien. Of hoeveel ruimte je overal voor hebt. Dan kan een 2D tekening van pas komen. Wij tekenen je plattegrond in ons teken programma. Hier zetten wij alle producten in die we samen uitgezocht hebben.

Een 2D tekening kost €150,- voor de eerste ruimte. Koopt u producten bij ons. Dan kunnen wij hier een korting opgeven.

3D Interieuradvies
Vind je het lastig om in te beelden hoe uw nieuwe woning eruit komt te zien? Hoe alle kleuren en meubelen bij elkaar staan en hoeveel ruimte je overal voor hebt? Dan is het handig om een 3D tekening te laten maken.

We gaan samen rustig zitten en bespreken al uw wensen. We lopen een rondje door de winkel om te kijken wat voor meubelen, kleuren en materialen u aanspreekt. Na dit gesprek gaan wij voor u aan de slag en krijgt u tekening te zien vanuit verschillende hoeken van jouw woning.

Indien je na aanleiding van 1 van de andere adviezen graag een 3D ontwerp zou willen ontvangen, behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Aan een 3D advies zijn kosten verbonden. Een 3D tekening kost €450,- voor de eerste ruimte. Als u voor boven de €3000,- bij ons aanschaft, is het advies gratis.