Wilt u graag uw interieur opfrissen of bent u net verhuisd en kunt u advies om uw nieuwe woning in te richten goed gebruiken? Dan bent u bij Woonstudio Raalte aan het juiste adres! Hieronder al onze mogelijkheden voor een interieuradvies op een rijtje:

Advies in de winkel

Ontvang gratis advies
in onze winkel

2D

€150,-
(bij aankoop korting)

3D

€550,-
(bij aankoop t.w.v. €4000 gratis)

Interieuradvies in de winkel

Bij Woonstudio Raalte ben je aan het goede adres voor inspiratie voor je interieur. Ben je opzoek naar nieuw behang op de muur of kom je er niet helemaal uit met je indeling? Ben je bezig met een nieuw huis en moet alles nog gedaan worden? Wij helpen je graag met de inrichting.

Je kan bij ons een afspraak maken voor interieuradvies in de winkel. Onze stylist helpt je bij het vormgeven van ideeën en maakt stijlvolle combinaties in de stijl die jij wenst.

Voor ons is het gemakkelijk als je een plattegrond en foto’s mee kan nemen van de ruimte. Hierdoor kunnen wij er een goed beeld van schetsen. Samen gaan we er dan rustig voor zitten en bespreken we al je wensen en komen samen tot een passend interieurplan.

2D Interieuradvies
Na een advies in de winkel, kan het zijn dat je nog twijfelt over hoe de indeling eruit komt te zien. Of hoeveel ruimte je overal voor hebt. Dan kan een 2D tekening van pas komen. Wij tekenen je plattegrond in ons teken programma. Hier zetten wij alle producten in die we samen uitgezocht hebben.

Een 2D tekening kost €150,- voor de eerste ruimte. Koopt u producten bij ons. Dan kunnen wij hier een korting opgeven.

3D Interieuradvies
Vind je het lastig om in te beelden hoe uw nieuwe woning eruit komt te zien? Hoe alle kleuren en meubelen bij elkaar staan en hoeveel ruimte je overal voor hebt? Dan is het handig om een 3D tekening te laten maken.

We gaan samen rustig zitten en bespreken al uw wensen. We lopen een rondje door de winkel om te kijken wat voor meubelen, kleuren en materialen u aanspreekt. Na dit gesprek gaan wij voor u aan de slag en krijgt u tekening te zien vanuit verschillende hoeken van jouw woning.

Indien je na aanleiding van 1 van de andere adviezen graag een 3D ontwerp zou willen ontvangen, behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Aan een 3D advies zijn kosten verbonden. Een 3D tekening kost €550,- voor de eerste ruimte. Als u voor boven de €4000,- bij ons aanschaft, is het advies gratis.