Als je bij ons de showroom binnenloopt, zal het je opvallen dat wij veel verschillende meubelen hebben staan. Ben jij op zoek naar een eetkamertafel, eetkamerstoel, fauteuil, relaxfauteuil of salontafel? Voor iedereen hebben wij een passend meubel. Kom gerust langs.

Banken, fauteuils en eetkamerstoelen:

Ben jij opzoek naar een nieuw zitmeubel? Probeer ze dan vooral uit. Elke bank, fauteuil of eetkamerstoel heeft een ander zitcomfort. Dit kan verschillen door de zitdiepte, zithoogte en de vulling die voor het meubel gebruikt is. Alle banken zijn leverbaar in diverse opstellingen. Wij kunnen de banken bestellen als een rechte bank, hoekbank of elementenbank.

Alle banken, fauteuils en eetkamerstoelen zijn leverbaar in diverse stoffen en kleuren. Elke stof en kleur zorgt voor een andere uitstraling van je meubel. Elke stof heeft andere eigenschappen. Zo verschilt het materiaal waarvan de stof is gemaakt, de sterkte, hoe snel de stof kan verkleuren en hoe erg de stof kan gaan pillen.

Het is belangrijk om je zitmeubelen goed te onderhouden. Dit zorgt ervoor dat je de levensduur van je meubel verlengd. Daarom raden wij het aan om de service van I Protect bij je meubel af te sluiten. Dit houdt in dat je 5 jaar aanvullende service afsluit op je zitmeubel. Je meubel wordt ingespoten waardoor het vlekbestendig wordt. Ook sluit je hierbij een aanvullende constructieservice af. Mochten er door de 5 jaar heen toch vlekken in je bank komen of de stof gaat bijvoorbeeld heel erg plooien. Dan kun je ze opbellen en komen zij bij jou thuis langs om de bank te reinigen of bijvoorbeeld de stof strak te trekken.

Tafels en kasten:

Wil jij graag al je meubelen goed op elkaar afgestemd hebben? Ga dan voor één van onze woonprogramma’s. Vind jij het leuker om de meubelen zelf te mixen? Dan kan dat natuurlijk ook.

Bij onze eettafels heb je diverse keuzes. Zo kun je aangeven voor welke maat jij wilt gaan, welke kleur het beste bij je interieur past en bij sommige tafels kun je ook een keuze maken uit diverse onderstellen. Onze meubelen zijn gemaakt van verschillende materialen.

Hout:

Elk houten meubel is uniek en heeft zijn eigen uitstraling. Als wij je nieuwe meubel bestellen, dan kan het zijn dat hierdoor een kleine afwijking in het hout zit ten opzichte van ons showmodel. Elke houten plank heeft zijn eigen structuur, noesten en kleur. Een houten tafel kan op verschillende manieren afgewerkt zijn, bijvoorbeeld met een olie, lak of was laag. Wij adviseren je om de tafel 2 tot 4 keer in het jaar te behandelen afhankelijk van het gebruik. Elke afwerking heeft zijn eigen onderhoudsproduct.

Lamulux:

Een lamulux meubel is erg praktisch. Lamulux is namelijk een kunststof materiaal. Dit zorgt ervoor dat je meubel erg sterk is. Door de aangebrachte houttekeningen, kleur, diepte en structuur voelt en oogt het als echt hout. Lamulux heeft een hoge kleurechtheid en is redelijk bestand tegen krassen. Waar je wel rekening mee moet houden is warmte. Kunststof is niet bestand tegen warmte. Daarom raden wij aan om bij warme pannen en kopjes gebruik te maken van een onderzetter.

Interieuradvies:

Kom jij er nou echt niet uit met je interieur en kun jij wel wat hulp gebruiken? Maak dan gebruik van onze interieuradviezen. Met onze interieuradviezen kunnen wij al je vragen beantwoorden en kunnen wij jou helpen om jouw interieur samen te stellen. Of het nou over een kleurtje voor op de wand gaat of om een totaal advies, het kan allemaal! Bekijk onze pagina interieuradvies voor meer informatie.

Gratis advies

Interieuradvies? Maak een afspraak.