Woonstudio is de specialist in horren op maat. Door een volledig assortiment horren en jarenlange ervaring kunnen wij een scherpe prijs-kwaliteit verhouding bieden. Onze horren worden in Nederland gefabriceerd, daarmee ben je gegarandeerd van topkwaliteit en een snelle levering. De horren worden bij u thuis ingemeten en gewenst voor u gemonteerd. Onze horren collectie bestaat uit de merken: Unilux, Keje en Bece.

Voor elk raam en deur vindt u bij ons een passende oplossing. Populair in de collectie is de plissé hordeur die met gemak bediend kan worden. Naast het kiezen van het juiste product kan ook de kleur van de hor gekozen worden. Standaard wordt de hor geleverd in Ral 9010, Ral 9016, Ral 9005, Ral 7016 maar kies je liever voor een andere kleur dan is dat natuurlijk ook altijd mogelijk.

Beschermt een hor ook tegen pollen?
Bij sommige modellen horren kan er gekozen worden voor een speciaal pollengaas. Dit zorgt ervoor dat de pollen buiten blijft.

Een hor voor een draaikiepraam?
Dat kan! Er kan gekozen worden voor een inklemhor of een inklem unit. Hierbij kan je gebruik blijven maken van de draaikiep functie van het raam.

Welke hor kan ik kiezen voor openslaande tuindeuren?
Bij deze optie adviseren wij de dubbele plissé hordeur. Deze sluit perfect in het midden en blijft ook op zijn plek staan bij het gebruik van één deur. De hor kan gemonteerd worden op en in de dag. Bij kunststof kozijnen kan er gekozen worden om de deuren te plakken.

Merken

Gratis advies

Interieuradvies? Maak een afspraak.